stereotipNO je mesto za one kojima je potrebna drugačija i nestereotipna perspektiva na mentalno zdravlje i pre svega na samog čoveka. Ovde možete čitati i slušati o ovim temama iz psihoterapijskog ugla. Kako psihoterapija nema svoju ekspertizu, ovde ćete pronaliziti razne teme sa malim fokusom na nekoliko podoblasti i tema.

Zdravo, zovem se Saša Vujić, rođen sam 1990. godine. Radim kao konstruktivistički psihoterapeut pod supervizijom. Osnovne akademske studije završio sam na smeru socijalne politike i socijalnog rada Fakulteta političkih nauka na Univerzitetu u Beogradu, gde sam završio i master studije. Pored privatne psihoterapijske prakse, preko osam godina radim neposredno sa ljudima kao voditelj slučaja na poslovima socijalnog rada.

Ukoliko Vas zanima detaljnije o konstruktivističkoj psihoterapiji, šta je karakteristično za ovaj psihoterapijski pravac i kakav je pristup klijentima i njihovim temama sa kojima dolaze, pročitajte i tekst – Moj terapijski pristup.

Ukoliko Vam je potrebna moja pomoć i želite da postavite pitanje ili zakažete termin, pišite mi na vujic.sasa.psihoterapija@gmail.com.